Zakup trzonu gazowego, piekarnika , pieca konwekcyjnego wyparzarki gastronomicznej

PB
Pensjonat
{{getAddedAgo('31.05.2017, 00:00')}} 0 ofert
Lokalizacja:
Zachodniopomorskie
Rodzaj obiektu:
Pensjonat
Treść:
Właściciel Pensjonatu Bielik, planuje wkrótce modernizację kuchni restauracyjnej i oczekuje w związku z tym na oferty zakupu i dostawy kilu urządzeń gastronomicznych Zestawienie:

1.) Wyparzarka gastronomiczna ze stali nierdzewnej: - pojemność zbiornika od 25 litrów do 28 litrów, - moc całkowita urządzenia od 3,9 kW do 5,0 kW, - wyposażenie minimum w kosz na talerze, kosz na szkło i kosz na sztućce.

2. Kuchnia gastronomiczna gazowa z piekarnikiem: - stal nierdzewna, - minimum 4 palniki, maksymalnie 5 palników (w przypadku kuchni 4-o palnikowej moc palników 4 x maksymalnie 3,7 kW; w przypadku kuchni 5-o palnikowej moc palników 1 x 1,1 kW, 1 x 1,75 kW, 2 x 3 kW, 1 x 4 kW), - wielofunkcyjny piekarnik na 230 V (minimum 7 funkcji, maksimum 9 funkcji).

3. Piec gastronomiczny konwekcyjny ze stali nierdzewnej: - moc całkowita od 4,0 do 5,0 kW, - tryby pieczenia minimum: chef mode, gorące powietrze, parowanie, pieczenie i regeneracja, delta-T, pieczenie i podtrzymywanie, - rodzaje pracy i wyposażenie (minimum): mięso, drób, ryby, dodatki, potrawy z ziemniaków, potrawy z jajek, wypieki, para 30-130°C, gorące powietrze 30-300°C, kombinacja pary i gorącego powietrza 30-300°C. 2. Bemar jezdny wodny (gastronomiczny): - moc całkowita od 2,7 kW do 3,0 kW, - stal nierdzewna, - temperatura minimalna 30 stopni C, - temperatura maksymalna 95 stopni C, - ilość komór od 3 do 4, - ilość pojemników GN od 3 do 4.
Składanie ofert:
31.05.2017 - 06.06.2017
Liczba pokoi:
19
Branża:
piekarniki, Kuchnie gastronomiczne, Zmywarki gastronomiczne
ID inwestycji:
28621
Aktualizacja:
16.11.2017, 08:39
Status:
Zakończony
Wartość punktowa:
1 pkt
601 ••• ••• Pokaż
p••••••@••• Pokaż
Czat Napisz
Skontaktuj się z tym Klientem
KONTAKT, WERYFIKACJA, GWARANCJA

Potrzebujesz pomocy w kontakcie z tym klientem? Możemy bezpłatnie umówić Cię na wizytę w siedzibie klienta lub zapowiedzieć Twój kontakt. Zadzwoń do nas: 601 31 17 00.