Sprawdź, co mnie wyróżnia na tle konkurencji!
Od projektu, przez dokumentację - ofertę - wyposażenie - montaż, aż po szkolenie z obsługi urządzeń i kulinarne oraz pełna opieka posprzedażowa
Duży wybór urządzeń i sprzętu w zakresie różnorodności marki, jakości, parametrów technicznych i ceny.
Umowy serwisowe w całej Polsce, aby skrócić czas reakcji, dojazdu i koszty obsługi.
Aby spełnić wysokie wymagania instytucji państwowych potrzebujesz profesjonalnego projektu technologicznego. W przypadku lokali gastronomicznych, projektowanie pomieszczeń oraz wyposażenie wymaga specjalistycznej wiedzy, aby zapewnić nie tylko funkcjonalność, ale również spełnienie wymogów sanitarno-epidemiologicznych oraz przepisów prawa.
Dla mnie jako specjalisty, taka dokumentacja stanowi materiał do dokładnej analizy i przygotowania profesjonalnego projektu technologicznego oraz niezbędnej dokumentacji pozwalającej na spełnienie wymogów Powiatowych Stacji Sanitarnych działających na danym terenie. Oprócz tego, projekt taki musi uwzględniać informacje dla branżystów oraz kwestie doboru odpowiedniego wyposażenia, co pozwoli na przygotowanie optymalnej oferty cenowej.
1. Inwentaryzacja pomieszczeń, lokalu, budynku do celów projektowych. 2. Przygotowanie profesjonalnego projektu technologicznego, w którym zostaną zawarte informacje o poszczególnych pomieszczeniach i ich przeznaczeniu wraz z uwzględnieniem maszyn, urządzeń i mebli technologicznych. 3. Przygotowanie projektu branżowego kompatybilnego z zaakceptowanym projektem technologii kuchni – elektryczny, wod-kan, wentylacja, gaz, aby każdy zaangażowany podwykonawca mógł odczytać zakres prac i wytyczne dla swoich działań. 4. Opis technologiczny, który jest ściśle powiązany z technologią i dokładnie wyjaśnia wszystkie założenia inwestycji. Taki dokument jest niezbędny podczas złożenia projektu do sanepidu lub rzeczoznawcy w celu weryfikacji z aktualnymi przepisami HACCP. 5. Uprzednia konsultacja projektu z osobami, które posiadają niezbędną wiedzę i uprawnienia w tym zakresie. 6. Sporządzenie dokumentacji dla Wojewódzkiej stacji Sanitarno-Epidemiologicznej np. projekt wraz z odstępstwami od wysokości, oświetlenia czy zagłębienia terenu. W przypadkach, kiedy lokal nie spełnia podstawowych przepisów, w/w organ rozpatruje takie przypadki. Bez tego typu pozwoleń nie można przystąpić do dalszych działań. 7. Opracowanie zmiany sposobu użytkowania lokalu - jest to niezbędna procedura w przypadkach, kiedy lokal wcześniej nie był zgłoszony jako gastronomiczny. 8. Wykonanie dokumentacji HACCP - jest niezbędna podczas odbioru lokalu przez sanepid. 9. Przygotowanie zestawienia sprzętów i urządzeń na podstawie projektu i wymagań klienta. 10. Określenie dla poszczególnych branż wytycznych takich jak wymiary, moc i inne potrzebne parametry sprzętu. 1. Inwentaryzacja pomieszczeń, lokalu, budynku do celów projektowych. 2. Przygotowanie profesjonalnego projektu technologicznego, w którym zostaną zawarte informacje o poszczególnych pomieszczeniach i ich przeznaczeniu wraz z uwzględnieniem maszyn, urządzeń i mebli technologicznych. 3. Przygotowanie projektu branżowego kompatybilnego z zaakceptowanym projektem technologii kuchni – elektryczny, wod-kan, wentylacja, gaz, aby każdy zaangażowany podwykonawca mógł odczytać zakres prac i wytyczne dla swoich działań. 4. Opis technologiczny, który jest ściśle powiązany z technologią i dokładnie wyjaśnia wszystkie założenia inwestycji. Taki dokument jest niezbędny podczas złożenia projektu do sanepidu lub rzeczoznawcy w celu weryfikacji z aktualnymi przepisami HACCP. 5. Uprzednia konsultacja projektu z osobami, które posiadają niezbędną wiedzę i uprawnienia w tym zakresie. 6. Sporządzenie dokumentacji dla Wojewódzkiej stacji Sanitarno-Epidemiologicznej np. projekt wraz z odstępstwami od wysokości, oświetlenia czy zagłębienia terenu. W przypadkach, kiedy lokal nie spełnia podstawowych przepisów, w/w organ rozpatruje takie przypadki. Bez tego typu pozwoleń nie można przystąpić do dalszych działań. 7. Opracowanie zmiany sposobu użytkowania lokalu - jest to niezbędna procedura w przypadkach, kiedy lokal wcześniej nie był zgłoszony jako gastronomiczny. 8. Wykonanie dokumentacji HACCP - jest niezbędna podczas odbioru lokalu przez sanepid. 9. Przygotowanie zestawienia sprzętów i urządzeń na podstawie projektu i wymagań klienta. 10. Określenie dla poszczególnych branż wytycznych takich jak wymiary, moc i inne potrzebne parametry sprzętu. 1. Inwentaryzacja pomieszczeń, lokalu, budynku do celów projektowych. 2. Przygotowanie profesjonalnego projektu technologicznego, w którym zostaną zawarte informacje o poszczególnych pomieszczeniach i ich przeznaczeniu wraz z uwzględnieniem maszyn, urządzeń i mebli technologicznych. 3. Przygotowanie projektu branżowego kompatybilnego z zaakceptowanym projektem technologii kuchni – elektryczny, wod-kan, wentylacja, gaz, aby każdy zaangażowany podwykonawca mógł odczytać zakres prac i wytyczne dla swoich działań. 4. Opis technologiczny, który jest ściśle powiązany z technologią i dokładnie wyjaśnia wszystkie założenia inwestycji. Taki dokument jest niezbędny podczas złożenia projektu do sanepidu lub rzeczoznawcy w celu weryfikacji z aktualnymi przepisami HACCP. 5. Uprzednia konsultacja projektu z osobami, które posiadają niezbędną wiedzę i uprawnienia w tym zakresie. 6. Sporządzenie dokumentacji dla Wojewódzkiej stacji Sanitarno-Epidemiologicznej np. projekt wraz z odstępstwami od wysokości, oświetlenia czy zagłębienia terenu. W przypadkach, kiedy lokal nie spełnia podstawowych przepisów, w/w organ rozpatruje takie przypadki. Bez tego typu pozwoleń nie można przystąpić do dalszych działań. 7. Opracowanie zmiany sposobu użytkowania lokalu - jest to niezbędna procedura w przypadkach, kiedy lokal wcześniej nie był zgłoszony jako gastronomiczny. 8. Wykonanie dokumentacji HACCP - jest niezbędna podczas odbioru lokalu przez sanepid. 9. Przygotowanie zestawienia sprzętów i urządzeń na podstawie projektu i wymagań klienta. 10. Określenie dla poszczególnych branż wytycznych takich jak wymiary, moc i inne potrzebne parametry sprzętu. Previous NextProfesjonalny projekt technologiczny pozwoli odetchnąć Ci z ulgą ograniczając nadmierny stres wywołany niezrozumiałymi przepisami.
Dokładnie opracowana dokumentacja oraz uzyskane stosowne zezwolenia od odpowiednich instytucji, będą kluczowe dla wyposażenia lokalu w niezbędny sprzęt.
KontaktAby spełnić wysokie wymagania instytucji państwowych potrzebujesz profesjonalnego projektu technologicznego. W przypadku lokali gastronomicznych, projektowanie pomieszczeń oraz wyposażenie wymaga specjalistycznej wiedzy, aby zapewnić nie tylko funkcjonalność, ale również spełnienie wymogów sanitarno-epidemiologicznych oraz przepisów prawa.
Dla mnie jako specjalisty, taka dokumentacja stanowi materiał do dokładnej analizy i przygotowania profesjonalnego projektu technologicznego oraz niezbędnej dokumentacji pozwalającej na spełnienie wymogów Powiatowych Stacji Sanitarnych działających na danym terenie. Oprócz tego, projekt taki musi uwzględniać informacje dla branżystów oraz kwestie doboru odpowiedniego wyposażenia, co pozwoli na przygotowanie optymalnej oferty cenowej.
Wystarczy, że odpowiesz na kilka krótkich pytań, a odezwą się do Ciebie zainteresowani specjaliści z Twojej okolicy. Otrzymujesz konkurencyjne propozycje wykonania - oszczędzasz czas i pieniądze. Niczym nie ryzykujesz: wystawianie zleceń nic nie kosztuje.
W tym celu wybierz i wypełnij krótki formularz i sprecyzuj swoje oczekiwania, co do usługi lub produktu, którego szukasz. Im więcej podasz nam szczegółów, tym precyzyjniejsze otrzymasz oferty w odpowiedzi na Twoje zapytanie.
Zainteresowane firmy zapoznają się z treścią i wymaganiami Twojego zapytania. Przygotowują oferty handlowe i przekazują je bezpośrednio do Ciebie. Firmy będą kontaktował się z Tobą telefonicznie, emailem i za pośrednictwem naszego serwisu.
Porównujesz otrzymane oferty i po dokonaniu wyboru możesz zamówić usługę lub produkt u firmy, która najbardziej Ci odpowiada. Nasza usługa jest 100% darmowa i niezobowiązująca. Nie jesteś zobowiązany do zakupu.