System sprzedaży zainstalowany w punktach gastronomicznych znacznie usprawnia funkcjonowanie danej placówki. Istnieje szereg różnych rozwiązań wspierających biznes gastronomiczny, od najmniejszych placówek typu „bistro” po duże lokale gastronomiczne. Mimo, iż na początku działalności gospodarczej w tej branży nie musisz posiadać urządzenia fiskalnego (próg przejścia na kasę fiskalną to 20 tys. złotych rocznie), to w pełni dopasowany do tej branży system nie tylko przyspiesza realizację zamówień, ale umożliwia również raportowanie oraz analizę sprzedaży. Analizowanie stanów magazynowych, eliminacje nadużyć oraz rozliczanie pracowników to funkcjonalności przydatne dla każdego managera oraz właściciela. Dzięki takim danym wiadomo na gdzie i w jakim zakresie można dokonać zmian aby biznes był bardziej opłacalny.
Wystarczy, że odpowiesz na kilka krótkich pytań, a odezwą się do Ciebie zainteresowani specjaliści z Twojej okolicy. Otrzymujesz konkurencyjne propozycje wykonania - oszczędzasz czas i pieniądze. Niczym nie ryzykujesz: wystawianie zleceń nic nie kosztuje.
W tym celu wybierz i wypełnij krótki formularz i sprecyzuj swoje oczekiwania, co do usługi lub produktu, którego szukasz. Im więcej podasz nam szczegółów, tym precyzyjniejsze otrzymasz oferty w odpowiedzi na Twoje zapytanie.
Zainteresowane firmy zapoznają się z treścią i wymaganiami Twojego zapytania. Przygotowują oferty handlowe i przekazują je bezpośrednio do Ciebie. Firmy będą kontaktował się z Tobą telefonicznie, emailem i za pośrednictwem naszego serwisu.
Porównujesz otrzymane oferty i po dokonaniu wyboru możesz zamówić usługę lub produkt u firmy, która najbardziej Ci odpowiada. Nasza usługa jest 100% darmowa i niezobowiązująca. Nie jesteś zobowiązany do zakupu.