Wśród naszych realizacji znajdują się wyposażone i zaprojektowane kuchnie w hotelach (Hotel Gorczowski w Chorzowie, Hotel Mazurkas w Ożarowie Mazowieckim, obiekty należące do sieci Campanile, Best Western, Mercure czy Radisson), jak i restauracjach (m.in. Browar Mariacki w Katowicach, Góralska Tradycja w Zakopanem). Mamy za sobą liczne realizacje w centrach handlowych, marketach, firmach cateringowych, placówkach oświatowych, szkołach gastronomicznych oraz mniejszych obiektach, jak kebaby czy lodziarnie.
Jesteśmy firmą ze 100% polskim kapitałem.
Łącząc doświadczenie i wiedzę naszych ekspertów staliśmy się dla klientów partnerem doradzając i wspierając ich na każdym etapie inwestycji – od projektu architektonicznego, przez dobór mebli, urządzeń i technologii oraz wyposażenia po montaż kompletnych rozwiązań.
W naszej ofercie znajduje się kompleksowe wyposażenie branży HoReCa:
{{trade.parent_id ? trade.name : 'Katalog branżowy'}}
powrót do: {{trade.parent_trade.parent_id ? trade.parent_trade.name : 'Katalog branżowy'}}{{item.name}}