Bezpłatny ebook Dotykačka dla gastronomii czeka na Ciebie.
UdostępnijWspólnie z Klaudią Budny - znaną szefową kuchni i finalistką programu Master Chef - eksperci Dotykačka przygotowali bezpłatną publikację, która pozwoli Ci zrozumieć, jak ważny dla skutecznego działania współczesnej restauracji czy baru jest dopracowany, niezawodny i bogaty w funkcje system POS.
Wybraliśmy 10 najważniejszych funkcji i narzędzi oferowanych przez system POS Dotykačka, które są kluczowe dla poprawnego i efektywnego działania każdego biznesu gastronomicznego. Rejestracja i fiskalizacja sprzedaży; przyjmowanie rezerwacji; usprawnienia obsługi klientów; mapa stołów; zarządzanie magazynem; zdalne zarządzanie biznesem w chmurze; raporty i analizy - wszystko tutaj znajdziesz, podane w łatwej do przyswojenia formie. Barwne komentarze naszej ekspertki - Klaudii Budny - umieszczą prezentowane funkcjonalności w realnych scenariuszach pisanych przez życie właściciela lub managera lokalu gastronomicznego.